josefinelarsson

MYSKVÄLL

Ledsen för dålig uppdatering men har haft mycket att göra de senaste dagarna plus att jag har varit sjuk en hel vecka nu.. Fy vad jag hatar att vara sjuk, jag har feber, huvudverk, hosta och ont i halsen. Med tanke på att jag inte har varit så pigg så tog jag en myskväll med min fina Linnea. Vi har bastat, ätit massa gott och pratat om allt möjligt. Kunde inte bli en bättre fredag, precis vad jag behövde!

Godmorgon

Godmorgon! Strax ska jag åka till skolan för att fika och sedan visa ettorna runt på skolan och efter skolan ska jag hem till Linus och spendera dagen och kvällen med honom. Det blir förmodligen en tv-kväll med tanke på att det är så mycket bra nu på tvn nu, idol och paradise hotel!

WEBCAM

Linus och jag nyss när vi fulade oss i kameran, haha..

Hallå där! Som ni ser är jag med Linus, vi har nyss ätit pannkakor och strax ska vi ta bussen till stan och därefter bussen till han. Vi ska spendera kvällen hemma hos han, möjligen med några av hans vänner också. Blir förmodligen en lugn kväll framför en film eller två. En riktigt lugn och mysig onsdag helt enkelt, precis vad jag behövde denna lediga dag.

TISDAG

Hej på er, hur mår ni? Jag mår iaf bra förutom att min kropp är helt slut.. Jag har som sagt varit ledig i en vecka från jobbet vilket har varit väldigt välbehövligt men att komma tillbaka efter sin lediget är aldrig kul, kroppen är ovan med all stress osv. Plus att jag har lärt mig massor av nytt på jobbet nu de senaste dagarna, vilket tar ännu mer på krafterna. Men förutom att min kropp är lite trött och sliten så mår jag bra. Just nu sitter jag och lyssnar på Mathilda och Andreas nya avsnitt på deras blogpod, (älskar verkligen deras pod!!) och om cirkus en timme ska jag ner på stan och köpa en ny mobil eftersom min gick sönder i fredags, och efter det ska jag jobba ett par timmar och därefter avsluta kvällen med min fina kille. 

UTOMALNDS

GE MIG DETTA NU TACK.

Vill så gärna utomalnds nu, får verkligen panik av att sommaren nästan är slut.. Det är så jobbigt att se alla höstkläder på nyheterna i butikerna, att det börjar bli mörkt ute på kvällarna och att skolan börjar om bara några dagar.. 

 

LEDIG

Äntligen lite ledighet! Jag är nu jobbfri i 9 hela dagar, så himla skönt. Och nu när jag väl är ledig ska jag verkligen passa på att göra så mycket roligt som jag bara kan. Igår spenderade jag dagen/kvällen/natten med massor av vänner i en stuga, vi grillade, åkte båt, fiskade och bara hade det underbart! Och nu sitter jag och gör det jag gillar allra bäst, skapar musik. Och imorgon åker jag och finaste kille till Stockholm och spenderar 4 dagar där. Denna vecka kommer bli så bra!

Upp