josefinelarsson

YOLLIBOX

Idag vaknade jag med feber och huvudverk så jag fick stanna hemma från skolan idag. Så idag har jag för det mesta legat i soffan framför tvn och bara vilat. Men nu kan jag tyvärr inte vila mer för jag har ett prov imorgon som jag måste plugga till fast jag verkligen inte har någon lust. Tur att det är lov snart så jag kan lägga skolan åt sidan, är verkligen skoltrött nu..

 

Btw: för er som inte har ätit yollibox med smak av mango måste prova den, den är absolut min favorit!

Lördag

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp, jag har varit sjuk, haft en del plugg, jobbat osv. Men nu är jag frisk och har inget plugg sista veckan nu innan lovet, riktigt skönt. Så nu kommer jag har mer tid till att blogga!

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Idag fyllde Linus syster Johanna 20 år, så idag har jag varit hemma hos henne nästan hela dagen. Har ätit en massa godsaker, fixat hennes naglar och myst, riktigt trevligt!

EN BRA ONSDAG

Hej på er, idag direkt efter skolan åkte jag ner på stan och köpte lite saker, tog även en fika med Alfred, Elias och Julia på waynes, riktigt trevligt! Och nu resten av denna kväll ska jag bara mysa ner mig framför one there hill, kram!

11 FEBRUARI

Direkt efter skolan gick jag en sväng till Ica maxi för att handla lite gott och sen gick jag direkt till min fina vän Linnea. Vi åt lunch och fikade tillsammans och pratade om allt mellan himmel och jord, riktigt trevligt! Lite senare idag ska jag till Linus och spendera kvällen där och ha en riktig myskväll eftersom vi har varit tillsammans i 17 månader idag.

EN FIN OUTFIT

outfit
 

 

 

Hudson Krista skinny jeans // T-shirt h&m // Isabel Marant jacket // Topshop lux scarf // Johnny bulls shoes // Michael Kors watch // Gold twist necklace // Mulberry bag 

Att bära denna fina outfit skulle inte vara fel, så snyggt! Eller vad tycker ni?

FREDAG

Hej på er, idag vaknade jag med migrän men jag åkte till skolan endå för att göra ett prov men sen åkte jag hem och vilade. Ikväll så ska jag åka och träffa Linus, han får ta hand om sjuklingen helt enkelt. Vill bara att tiden ska gå lite fortare, allt blir så segt och tråkigt när man är hemma själv och är sjuk. Hoppas ni är friska och får en bra helg, kram!!

TIPS TILL ALLA HJÄRTANS DAG

  
 

Till henne:

tips
 
 
För er som tycker det är svårt att köpa alla hjärtans dag present till henne: Som ni ser så har jag lite tips på vad man kan köpa till en tjej. Jag tror verkligen att en tjej skulle bli glad om hon fick något utav detta. Det beror ju också på hur mycket pengar man vill lägga ner, men vill man köpa en lite billigare så kan man till exmepel köpa en bodymist från Victoria Secret, vilken tjej tycker inte om det? Jag tycker alla bodymists luktar gott, men jag har en favorit och det är Mango Temptation.
 
Och om man vill man lägga ner lite mer pengar så kan man ju köpa en parfym eller ett fint armband som man kan köpa berlocker till. 
Parfymtips: D&G nummer 3 som är på bilden, luktar super gott!

Till honom:

 
 
tips
 

 

För er som tycker det är svårt att köpa alla hjärtans dag present till honom: Som ni ser så har jag även lite tips på vad man kan köpa till en kille. Det beror ju såklart också på hur mycker pengar man vill lägga ner på en alla hjärtans dag present, men om man inte vill lägga ner så jätte mycket pengar så kan man ju köpa ett par kalsonger, en lite bättre deo eller en plånbok. Det är saker som man aldrig kan ha för mycket utav.

Vill man köpa lite dyrare så kan man ju köpa en tröja/skjorta eller en parfym.

Parfymtips: One Million som är på bilden är en stor favorit för många.

PERFEKT

vill ha
 
 

 

Vad tycker ni? Fint/fult?
Själv så älskar jag den, skulle inte tacka nej till att bära denna outfit.
Upp