josefinelarsson

TIPS TILL ALLA HJÄRTANS DAG

  
 

Till henne:

tips
 
 
För er som tycker det är svårt att köpa alla hjärtans dag present till henne: Som ni ser så har jag lite tips på vad man kan köpa till en tjej. Jag tror verkligen att en tjej skulle bli glad om hon fick något utav detta. Det beror ju också på hur mycket pengar man vill lägga ner, men vill man köpa en lite billigare så kan man till exmepel köpa en bodymist från Victoria Secret, vilken tjej tycker inte om det? Jag tycker alla bodymists luktar gott, men jag har en favorit och det är Mango Temptation.
 
Och om man vill man lägga ner lite mer pengar så kan man ju köpa en parfym eller ett fint armband som man kan köpa berlocker till. 
Parfymtips: D&G nummer 3 som är på bilden, luktar super gott!

Till honom:

 
 
tips
 

 

För er som tycker det är svårt att köpa alla hjärtans dag present till honom: Som ni ser så har jag även lite tips på vad man kan köpa till en kille. Det beror ju såklart också på hur mycker pengar man vill lägga ner på en alla hjärtans dag present, men om man inte vill lägga ner så jätte mycket pengar så kan man ju köpa ett par kalsonger, en lite bättre deo eller en plånbok. Det är saker som man aldrig kan ha för mycket utav.

Vill man köpa lite dyrare så kan man ju köpa en tröja/skjorta eller en parfym.

Parfymtips: One Million som är på bilden är en stor favorit för många.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas