josefinelarsson

NYA NIKE

Glömde att lägga ut bild på mina nya nikeskor, så gör det nu istället. Älskar dom!

FRUKOST

Har precis ätit frukost, ska nu fixa det sista sedan hoppa på bussen till MQ och spendera min dag där. Senare ikväll hoppar jag på en buss till delsbo för att vara med min fina Linus. Vi har inga spikade planer för kvällen så vi får se hur den slutar, ha en bra dag. Kram!!

PRAKTIK

Hej på er, från och med idag och 3 veckor framåt hittar ni mig inne på MQ i Hudiksvall, har nämligen praktik i 3 veckor. Jag har redan lärt mig massor på bara en dag, kommer bli super kul, jag kommer verkligen att trivas här. Kommer nog att bli ett x antal nya plagg till min garderob med tanke på att jag får se massa snygga kläder hela dagarna. För er som bor i Hudiksvall, kom och kika på kläder och prata med mig. Kram!

 

LÖRDAG

Jag har haft en jätte bra dag hittills, jag har ätit frukost på Waynes med Pia och hon har hjälpt mig att hitta bra springskor att ha ute och bra inomhusskor, köpte ett par idag och kommer att köpa ett par till lite senare. Kommer att lägga upp en bild på skorna senare. Har inga planer för resten av dagen så vi får se hur denna lördag slutar, kram!

JUST NU

Har för en liten stund sen varit på Gävle sjukhus och hälsat på Johanna en kort sväng, och nu sitter jag på waynes med Linus för att dröja ut tiden tills tåget kommer, puss!

EN BRA DAG

Har haft en jätte mysig dag med min fina vän Linda. Vi har ätit lunch på waynes och pratat om allt mellan himmel och jord. Vi gick även en sväng på stan, och jag hittade ett par super snygga byxor som fick följa med hem till garderoben. Nu väntar jag på att tiden ska gå lite fortare så jag kan hoppa på bussen till Linus och därefter till Ljusdal för att kolla på en bandymatch. Kram!

FETTISDAG

Hej på er, idag vaknade jag upp på bästa sätt, bredvid min Linus. Vi har inte gjort så mycket idag, vi har spelat fifa, myst framför en film och ätit en och en annan semla. Och snart så ska jag hoppa på bussen hem till mig och spenderar kvällen med min familj framför en massa filmer. En bra dag helt enkelt, kram!

Upp