josefinelarsson

EN NY FAVORIT

Hej på er! Denna onsdag har varit kanon. Jag fick sluta tidigare, jag har fikat med min fina vän Josefine på Wayne's, jag har köpt en hel del nytt till min garderob, bland annat denna kofta från Odd Molly. Jag älskar den, är verkligen super nöjd!

MIN FÖRSTA TATUERING

Här är en bild på min tatuering, jag gjorde den för två veckor sedan i England. Jag är så himla nöjd!

SISTA DAGEN

Dessa två underbara personer på bilden gjorde hela min resa, vet inte om jag skulle klarat av det utan dom. Jag och två till tjejer har alltså bott hos dom och vi har verkligen blivit bortskämda! Tusen tack till er. Imorgon klockan 07:00 börjar jag min resa hem från England, kommer bli så himla skönt att komma hem men samtidigt tråkigt att säga hejdå till dessa. Har haft 3 super roliga veckor, så himla glad att jag tog modet och åkte hit! Så om ni får chansen, ta den!

GRANNE MED MCDONALDS

Happy meal, cheeseburgare med bara ost har varit den klassiska lunchen dessa 3 veckor. Är ganska less på det nu, har dock ej så mycket variation till lunch med tanke på att jobbet ligger lite utanför själva stan. Imorgon är min sista dag på Sainsbury's, tiden har bara runnit förbi. Dessa veckor har gått så himla fort, har verkligen haft kul tiden jag varit här trots hemlängtan till min fina familj och pojkvän.

9 DAGAR KVAR

Hej på er, nu har jag varit här i nästan två hela veckor. Har nyligen bytt boende så nu trivs jag ännu bättre. På stället jag bor på nu är underbart, dom är så trevliga! Dock har jag blivit väldigt sjuk nu, jag har fått migrän och väldigt ont i ryggen tack vare jobbet. Men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och kan jobba igen. För er som undrar så jobbar jag på Sainsbury's. Hur som helst, nu ska jag och Ella försöka styra någon form av lunch och sedan bara ta det lugnt framför någon bra film, kram!

ENGLAND

Hej på er! Nu är det min 6:e dag här i England. Jag är nämligen här och har utlanspraktik, och jag ska vara här i tre hela veckor. Snart är första veckan avklarad och jag har det faktiskt bra trots hemlängtan. På bilden är utsikten från huset som jag bor i, så himla fint! Kram

Upp