josefinelarsson

FREDAG

Har haft en jättebra fredag! Jag blev nämligen bjuden på middag av Pia, riktigt gott också fick jag träffa min fina vän Alva som jobbade där vi åt. Efter vi hade ätit köpte vi hem lite mys och bara tog det lugnt och prata framför en film. Myspys!

FAVORITER

Är så glad att jag har dessa två underbara vänner i mitt liv, kärlek till er! Puss

ÄLSKAR FREDGAR

Älskar fredagar! Slutar alltid 10:50, så har en hel dag på mig att göra vad jag vill. Idag fikade jag med Emelie på stan sedan åkte vi hem till mig och åt pizza och tog det lugnt. Och nu sitter vi i hennes lägenhet och kikar på film, myspys!!

VINTERLAND

Hej på er, denna onsdag fick vi hemarbete från skolan. Och eftersom jag är klar med allt så blev det en ledig dag. Nu är jag påväg in till stan för att fika med mina två absoluta favoriter! Och efter vi fikat ska vi hem till mig och ta ett dopp i jacuzzin, underbart!

JULLOVET

Imorgon börjar skolan, helt sjukt vad detta lov har gått fort. Jag har haft ett helt okej lov, jag har för det mesta jobbat och de få dagarna jag har varit ledig hat jag bara vilat och tagit det lugnt. Idag vaknade jag upp bredvid min fina Linus, jag gjorde iordning frukost till  oss två sedan åkte jag till mina kusiner för att hälsa på en sväng. Och nu ska jag kolla på pll innan jag går och lägger mig, kram!!

                    
                                                                   Nytt och och nya tag
Upp