josefinelarsson

UNDERBARA MÅNDAG

Idag är det en bra dag!
Jag slutade skolan 13:00, sedan åt jag lunch på Waynes med Felix och Felicia. Och nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på gossip girl i väntan på att Linus ska komma. Mys! Hoppas ni också har haft/får en bra måndag, kram!

GODMORGON

Godmorgon! Haft en bra helg?
Min helg har varit väldigt bra! Jar jobbat några timmar på Mcdonalds, på en bröllopsfest och spenderat lite tid med familj och vänner. Ikväll ska jag på jobbet för att hålla i ett möte, sedan ska jag träna och plugga matte resten av kvällen. En helt okej måndag helt enkelt! Kram

HEMFÄRD

Vilken fantastisk vecka jag har haft tillsammans med min fina Amanda! Vi har dansat och sjungit Dancing Queen på nästan alla klubbar, vi har lärt känna nytt folk här på Kreta och från Sverige, vi har spelat bingo (!???), varit på spa, badat i havet, ätit god mat m.m. Jag har haft en riktigt bra semester helt enkelt!

SISTA KVÄLLEN

Eftersom det är sista kvällen här i Kreta bestämde jag och Amanda att vi skulle äta på en fin restaurang vid hamnen i Hersonissos. Resturangen låg precis vid havet och man såg båtar åka förbi hela tiden, otroligt fint ställe och super god mat. Nu ska jag packa ihop det sista sedan ska jag gå och lägga mig så jag orkar resa i flera timmar imorgon, godnatt!!

SPA-TISDAG

Idag har jag och Amanda varit på spa och slappat hela dagen, det var så himla skönt och välbehövligt. Senare på kvällen gick vi en långpromenad i Hersonissos och kikade på olika affärer, restauranger, stränder m.m, super mysigt var det!

PERFEKT MÅNDAG

Hej på er! Har ni det bra i kalla Sverige?
Jag har det i alla fall hur bra som helst här i min solstol. Jag började dagen med en fantastisk hotellfrukost med crepes och nutella och massor av frukt. Efter frukosten gick jag direkt till solstolen för att pressa några timmar i solen. För att inte få det allt för långtråkigt lyssnade jag på några podcasts, bland annat Hanna och Ellinors ''måndagspepp''. För er som inte har lyssnat på den, gör det. Jag blev verkligen inspirerad! Tryck häääär för att lyssna på den.

UNDERBARA KRETA

Kreta, vilket underbart ställe! Jag har bara varit här i några få dagar och jag älskar landet redan! Det är precis som på film, vita stenhus med blåa knutar, både sten och sandstränder plus att det är riktigt god mat här. Idag har jag varit på denna fina strand som låg nedanför vårt hotell, liten men väldigt mysig! Ikväll ska vi gå till staden Hersonissos och kika runt i deras affärer och klubbar!

Upp