josefinelarsson

TISDAG

Sitter just nu på balkongen och myser i solen med Felicia, riktigt skönt! Lite senare ska jag försöka hitta orken till allt pluggande, sedan ska jag förmodligen träna med pappa. En bra tisdag helt enkelt, puss!

VÅRKÄNSLOR

vår
 

 

 
 
Äntligen känns det som att våren är här! Jag har tagit fram alla mina vans och alla mina vårjackor, underbart! 
Det är så skönt att få känna lite värme, som jag saknat solen! Skulle absolut inte tacka nej till att bära denna härliga våroutfit.

UNDERBAR HELG

Bild tagen från systers blogg. Klicka här för att kika på hennes

Helgen som var har varit underbar! I fredags var jag ledig från skolan och i lördags var jag ledig från jobb. Jag spenderade lördagen hemma hos min fina felicia. Vi grillade första gången i år eftersom det var så fint väder, sedan kom några vänner och gjorde oss sällskap resten av kvällen. Och söndagen jobbade jag hela dagen, det var otroligt mycket folk men det gick bra. Hoppas ni också har haft en bra helg, puss!

TENERIFFA

Som jag skrivit tidigare har jag varit i Teneriffa på sportlovet. Jag hade det otroligt bra! Jag var där tillsammanns med min underbara vän Linnea. Vi hade väldigt tur med vädret, det var varmt varje dag. Vi solade, badade, åt massa gott, dansade på alla bord som fanns i staden, shoppade m.m. Vi hade en riktigt bra semester helt enkelt. 

 

 

Upp