josefinelarsson

BÄSTA VÄNNER

Dina bästa vänner är familjemedlemmar som du själv har valt. De kan inte alltid lösa dina problem, men de ser till att du inte behöver möta dem ensam, och de lyfter upp dig när du ramlat.

 

 

1. Om du behöver ett råd kommer du få dina bästa vänners exakta åsikt. Det blir inte inlindat och det kanske gör lite ont, men ibland är det faktiskt precis vad du behöver höra. ”Han är inte rätt för dig – du slösar bara din tid”, eller ”Nej, han svarar nog inte för att han helt enkelt inte är intresserad” är bara två saker som kan komma ur deras munnar. Dom säger det du behöver höra.

 

 

 

  

2. När du känner dig osäker på om kvällens outfit är rätt eller bara katastrofalt fel finns dina bästa vänner ett mms bort. Och oavsett om deras svar är det du vill höra eller inte, så får du åtminstone en helt ärlig åsikt.

 

3. När dina bästa vänner säger att saker och ting kommer att lösa sig, kommer de förmodligen att göra det.

 

4. Du behöver aldrig oroa dig för att bli en tråkmåns. Din ärliga bästa vänner kommer att släpa ut dig på fest när de har tröttnat på att du håller på att bli en soffpotatis. Och de kommer att berätta det för dig, innan det är för sent.

 

5. De står alltid upp för dig, och kommer garanterat berätta för dig om ni har någon i er närhet som går dig bakom ryggen.

 

6. Det finns faktiskt inga vänner som är lika trogna som just dina bästa vänner. För om det är något som de irriterar sig på kommer de säga det till dig, lååångt innan de börjar snacka skit om dig, sluta höra av sig eller bara ignorera dig.

 

7. När dina bästa vänner ger dig ett löfte kommer de att hålla det.

 

8. Om du blir dumpad kommer dina bästa vänner se till att du kommer tillbaka på banan när tiden är inne. De kommer aldrig låta dig ligga och älta saker alldeles för länge – då kommer du istället få höra att livet är för kort för att gräva ner sig, eller att det helt enkelt är dags att gå vidare.

 

9. Det finns ingen som kan leverera så sjuka historier som dina bästa vänner  – eftersom du får varenda liten detalj redovisad för dig.

 

10. Det faktum att dina bästa vänner faktiskt aldrig kommer att lämna dig om de säger det.

 

Mina bästa vänner är det finaste jag har. Alla borde ha vänner som er. Love you

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas