josefinelarsson

ÄLSKAR MAJ MÅNAD

 

 

Jäklar vilken bra månad detta är! Jag har varit i Italien en vecka tillsammans med min klass, det är karnevalen och brännbollsturnering med Bromangymnasiet i helgen och jag åker på studentresa till Magaluf i slutet på månaden. Det är för bra för att vara sant.

Idag är jag lite extra glad för jag fick sluta vid 12-tiden plus att jag ska prova olika balfrisyrer nu på eftermiddagen. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska har knut eller utsläppt så vi får se vad det blir, spännande! Hoppas ni får en bra tisdag, kraaaam

EN VECKA I ITALIEN

 

 

På bara en vecka i Italien har jag hunnit sett så mycket! Jag har varit i Pisa och kollat på det lutande tornet, jag har varit i Florens och shoppat en hel dag, jag har varit i Viareggio på en underbar strand en hel dag, jag har varit på en vingård och provat olika slags vin och bott i en jätte mysig stad som heter Montecatini. Det har varit lite minus på hotellet samt vädret annars är jag nöjd med resan. 

FISKEPREMIÄR

Denna torsdag har varit helt fantastisk! Jag har hängt på min balkong halva dagen och solat tillsammans med min syster och Linus. Sedan åkte jag hem till min vän Jennifer för att käka lite skräpmat. Och eftersom jag var så sjukt fiskesugen drog jag med Jennifer till en fors för att fiska lite öring. En otroligt bra kväll och som pricken över i:et fick jag hem denna goding. 

ONSDAG

Mums!

Igår åkte jag, mamma och min syster till Sigges för att lyxa till vår tisdag lite grann. Det var så himla mysigt och jag är så glad att min syster är i Hudiksvall några dagar, som jag saknat henne. Just nu sitter jag i solen på balkongen och lyssnar på musik, jag ska snart åka ner till stan för att köpa lite glass till Jennifer och mig. Och senare ikväll ska jag åka till min vän Julia och fira henne och sedan packa hela natten eftersom jag åker redan imorgon!

3 MAJ

Hej på er! Allt bra?
Här rullar allt på, jag har jobbat väldigt mycket på McDonalds på senaste tiden. Jag har tagit på mig lite extra pass samt att jag håller på att utbilda många nya medarbetare. Denna vecka händer det många roliga saker. Redan imorgon får jag helg, plus att jag ska fira min vän Julia på kvällen. Hela tjejgänget ska hem till Julia och bara mysa, möjligen ta ett glas rosé. Och på torsdag åker jag till huvudstaden för att umgås lite med min syster. Och på lördag hoppar jag på flygplanet och åker till Italien! Det kommer bli så himla kul! Jag ska åka dit tillsammans med min klass på en studieresa. 

Upp